Zemē atrastā nauda: nevis veiksme, bet augstāku spēku zīme – kas svarīgākais jāzina par atradumu

Daudzi cilvēki, atrodot naudu zemē, īpaši neaizdomājas par tās izcelsmi. Viņi vienkārši priecājas par atradumu un turpina savu ceļu. Ir arī tādi, kuri naudas atrašanu uzskata par veiksmi un spējām būt īstajā vietā un laikā.

Tomēr ezotēriķi un numerologi uzskata, ka šeit nav nekādas nejaušības.

Zemē atrastā nauda ir viena no Visuma izpausmēm, kas liecina par tā uzmanību pret cilvēku; tā nes īpašu vēstījumu. Šai negaidītajai veiksmei ir garīga nozīme.

Visums rūpējas par mums

Visums vienmēr tiecas jums nodrošināt materiālo labklājību nodarbinātības procesā. Taču reizēm tas sūta konkrētākus, taustāmākus signālus, un viena no šāda vēstījuma formām ir nejauša monetizācija.

Piemēram, ja pilnīgā bezizejas situācijā jūs zemē atrodiet jebkāda nomināla banknoti, tā ir augstāko spēku enerģētiskā izpausme.

Atklājies, kāds bija Galkina patiesais mērķis apprecoties ar Pugačovu

Protams, nauda nav pats galvenais, tomēr tās nozīmi noliegt nevar. Caur banknotēm un monētām jums tiek sniegta palīdzība ikdienas dzīvē.

Maģiskais cipars ‘’10’’

Nozīme ir arī tam, kādi cipari ir redzami uz jūsu atrastās banknotes. Ja, piemēram, uz tās ir cipars ‘’10’’, tad tā nozīme ir sekojoša: numeroloģijā desmitnieks tiek aplūkots kā labklājības, skaidras apziņas un jaunatklājumu simbols.

Merilina Kerro paziņo, ka trīs zvaigžņu zīmes oktobra beigās, ar lielu iespējamību, ievērojami papildinās savus maciņus

Tādējādi, ja jums ir gadījies atrast naudaszīmi ar šo ciparu, varat gatavoties pāršķirt jaunu lapaspusi savā dzīvē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment